Het team

Peter Mulders

Peter Mulders – Executive Consultant Compliance

In uw dagelijkse praktijk als ondernemer moet u aan alle facetten van uw onderneming aandacht besteden. Het is dan soms lastig voldoende tijd te vinden voor een onderwerp als compliance en compliance op een efficiënte en effectieve manier onderdeel uit te laten maken van uw  dagelijkse bedrijfsvoering. Ik ga deze uitdaging graag samen met u aan. Als professional kan ik u assisteren om de compliance agenda van uw onderneming te realiseren. Compliance, wij zorgen dat het werkt!

Ineke Kok – Senior Consultant Compliance

Als jurist met ruime werkervaring binnen de financiële sector en het vakgebied compliance ga ik graag met u deze uitdaging aan. Ik zet daarbij graag mijn ervaring als ondernemer met een eigen all round advieskantoor in om zo efficiënt en effectief mogelijk met u te kunnen samenwerken. Compliant ondernemen, het kan!

Ineke Kok
Josephine Apell

Josephine Apell – Support Officer Compliance

Als Support Officer help ik u graag uw compliance doelstellingen te realiseren. Bewaken en monitoren van uw compliance agenda en het beantwoorden van uw vragen. Daar waar nodig kan ik assisteren om ervoor te zorgen dat uw onderneming niet alleen compliant is maar ook blijft.

Erik van der Leer – Junior Consultant Compliance

Als Junior Consultant Compliance houd ik me bezig met de compliance vraagstukken van uw onderneming. Daarbij kijk ik niet alleen naar wat er vanuit de wet- en regelgeving gevraagd wordt, maar ook hoe u dat kunt realiseren binnen uw onderneming. Samen lossen we uw compliance vraagstukken op.

Erik van der Leer